Politistii transmit: `Nu ne sunati sa ne spuneti ca ninge afara!`

Politistii norvegieni au primit astazi cateva apeluri cel putin interesante. Intre 5 si zece persoane au sunat la sectiile de politie din sudul Norvegiei, plangandu-se de faptul ca nu pot ajunge la serviciu din cauza zapezii prea abudenente.

Autoritatile doresc sa transmita celor care fac astfel de plangeri ca nu este normal si doreste sa le aminteasca faptul ca traiesc in Norvegia. Mai exact, este vorba despre politistii Agder. Acestia au primit apelurile mai sus mentionate.
`Oamenii suna si se plang ca ninge si ca vor intarzia la munca sau de faptul ca nu au primit astazi ziarul si asa mai departe. Aceste apeluri nu vor fi insa puse pe lista de prioritati ale politistilor`, au declarat reprezentantii de la Politia din Agder.
Anuntul a fost facut public pe contul de Twitter al Politiei Agder. Nu este prima data cand politistii fac anunturi oficiale pe aceasta retea de socializare.
De asemenea, purtatorul de cuvant al Politiei din Agder a dat si o declaratie presei: `Oamenii trebuie pur si simplu sa accepte faptul ca locuiesc in Norvegia si ca inevitabil va ninge`.
Meteorologii anunta ca in Agder stratul de zapada poate atinge chiar si 40 de centimetri.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *