Pietele de Craciun isi deschid portile

Spiritul Crăciunului începe să-și facă simțită prezența peste tot în lume, iar Norvegia nu reprezintă o excepție.

Așadar, dacă doriți să cumpărați cadouri pentru cei dragi încă de acum sau dacă pur și simplu doriți să vedeți care este oferta cu obiecte specifice sărbătorilor de iarnă din acest an, puteți merge în Piețele de Crăciun.

Chiar în centrul capitalei norvegiene, Oslo, la Spikersuppa veți descoperi una dintre aceste piețe. Ea se deschide pe 28 noiembrie și va fi deschisă până pe 23 decembrie, pentru a vă oferi tot timpul de care aveți nevoie pentru cumparaturile de Craciun.

Standurile vă așteaptă cu produse pentru adulți, dar și pentru copii, cu bucate delicioase specifice Crăciunului, dar și cu decorațiuni, pentru ca locuința dumneavoastră să fie amenajată și ea în spiritul iernii. Un dezavantaj legat de această piață este faptul că în apropiere nu veți găsi decât parcări cu plată. Deocamdată nu s-a stabilit care va fi programul pentru vizitatori.

Un alt oraș în care se organizează o piață de Crăciun este Trondheim. Aici veți găsi, de asemenea, obiecte specifice sărbătorilor de iarnă, începând de la cadouri, până la mâncare, brazi de Crăciun, licitații cu scop caritabil în aer liber sau sănii.

Tot în piața din Trondheim veți găsi și corturi în care se vor spune povești pentru copii cu personaje specifice sarbatorilor de iarna. De precizat este că în acest oraș piața  de Craciun va fi deschisa de pe 13 decembrie până pe 23 decembrie.

Sursa: www.christmasmarkets.com

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *