O trupa cu milioane de fani va concerta vineri in Oslo: inca puteti gasi bilete pentru spectacolul One Direction

Dacă sunteți fani One Direction, atunci trebuie să știți că încă mai puteți cumpăra bilete pentru concertul care va avea loc vineri, pe 19 iunie, de la ora 19:15, pe Stadionul Ullevaal din Oslo, Norvegia.

În cazul în care vă interesează să cumpărați bilete, o puteți face accesând site-ul billettservice.no. Aici puteți verifica ce locuri sunt disponibile și cât costă fiecare.

Cu peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube, mai mult de 23 de milioane de urmăritori pe Twitter și 37 de milioane de fani pe Facebook, trupa One Direction este cea mai mediatizată și iubită trupă muzicală de băieți din lume, la momentul actual.

Trupa muzicală a fost înființată de către Simon Cowell, în anul 2010, în cadrul spectacolului X Factor din Marea Britanie. Deși tinerii nu au câștigat marele premiu, au ajuns apoi la inima a milioane de fani din întreaga lume.

Din trupa One Direction fac parte patru băieți: Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson și Liam Payne. Până în luna martie, din trupa One Direction făcea parte și Zayn, un tânăr de 22 de ani, însă aceasta a decis să înceapă o carieră solo, în defavoarea trupei pe care o avea cu colegii săi.

Iată câteva melodii ale trupei One Direction:

Melodia Night Changes a fost vizualizată de circa 115 milioane de oameni pe YouTube.

Melodia What makes you beautiful a fost vizualizată de aproape 650 de milioane de ori pe YouTube.

Despre Stadionul Ullevaal

Stadionul a fost deschis în anul 1926 și are o capacitate de 28.000 de locuri. Până acum, pe acest stadion au avut loc evenimente importante din Norvegia.

Date de contact pentru Stadionul Ullevaal:

Adresa: Sognsveien 75 A, 0855 Oslo

[email protected]

www.ullevaal-stadion.no

Serviciul de bilete:

815 33 133

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info/http://www.visitoslo.com/

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *