O televiziune norvegiana vrea sa dea lovitura cu un show morbid

Televiziunea norvegiană care a realizat show-urile inedite de tip „Slow TV” vine acum pe piață cu o nouă idee: „Tv Macabre”.

Astfel, televiziunea va realiza un program care se va numi “The Coffin” (“Sicriul”), în care vor fi urmărite mai multe celebrități plănuindu-și propria înmormântare.

Fiecare show, despre care producătorul Nils Gelting Andresen spune că va fi „un program foarte bun despre moarte” se va termina cu repetiția pentru înmormântarea celebrității din episodul respectiv.

Oamenii care vor urmări emisiunea vor simți că vor cunoaște mai bine celebritățile și vor afla aspecte despre acestea pe care până acum nu le știau”, a declarat Andresen.

NRK și-a făcut o reputație internațională aparte, după ce în 2009 a apărut pe piață cu conceptul de televiziune în slow motion, cu programe care urmăreau cu încetinitorul diferite lucruri, cum ar fi traseul unui tren dintr-un oraș norvegian în altul.

În mod remarcabil, show-ul cu trenul a avut 1,2 milioane de vizualizări, adică aproape un sfert din populația Norvegiei. Acum, NRK mizează pe același interes din partea telespectatorilor.

În primul episod îl veți putea vedea planificându-și moartea pe Bjarne Brondo, vocalistul din trupa de rock norvegiană intitulată D.D.E., care va fi arătat în timp ce-și decorează sicriul.

Este foarte ciudat să văd sicriul aici”, a spus artistul. „La aproape 50 de ani, începi să te gândești puțin că viața se apropie de final”, a completat Brondo.

 Cântărețul își va decora sicriul cu inscripția „Rai Rai”, o trimitere către cel mai mare hit al formației din care face parte, iar la înmormântare își dorește ca familia și apropiații săi să cânte melodia „Where roses never die”.

Dorința mea este ca oamenii să nu fie prea triști la înmormântarea mea. Într-un final, sper ca oamenii să se întâlnească la cină, să spună povești, să bea vin, cafea și brandy”, a completat vocalistul.

Printre celelalte celebrități care vor lua parte la show se numără prezentatorul tv Thomas Seltzer, dar și Jarle Andhoy.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *