O prostituata a castigat un proces impotriva Politiei

O prostituata a castigat un proces impotriva Politiei din Oslo. Se pare ca femeia a angajat un avocat foarte bun, care a reusit sa dovedeasca ceea ce unii ar fi considerat a fi imposibil.
In luna august a acestui an, politistii au facut mai multe raiduri in capitala Norvegiei, in cautarea femeilor care vand sex pe bani.

Astfel, autoritatile au gasit-o pe Patricia, in varsta de 34 de ani intr-unul dintre apartamente. Femeia, originara din Nigeria mai era cu inca doua prostituate.
Autoritatile au confiscat de la Patricia 74.000 de coroane, majoritatea acestor bani fiind in bancnote straine. Ulterior, politistii au refuzat sa-i returneze femeii banii, pe motiv ca prostituata ar fi trebuit sa plateasca taxe pentru acei bani.
Instanta a fost indecisa in privinta intregii situatii. Judecatorul s-a gandit foarte mult inainte de a da un verdict, avand in vedere ca la mijloc se afla fapte de prostitutie. Intr-un final, instanta a spus ca femeia nu trebuia sa plateasca niciun fel de taxe pentru munca respectiva (de prostitutie), avand in vedere ca nici pentru cei are racoleaza femei pentru prostitutie nu exista o lege prin care sa fie obligati sa plateasca TVA.
Patricia a fost foarte fericita cand s-a dat verdictul, dar din pacate pentru ea, va mai dura o perioada pana cand isi va primi banii inapoi.

A consemnat Lidia Rusu

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *