O noua moda face furori in Norvegia: familiile care isi lasa casele in grija nevoiasilor

În Norvegia a apărut un nou trend: familiile isi casele in grija unor oameni nevoiașe, atunci când pleacă în vacanță. Noua “moda” a fost lansata de familia Asbo, care a devenit vedeta peste noapte, iar alti norvegieni s-au grabit sa-i urmeze exemplul.

Dupa ce postarea familiei Asbo a facut valuri pe Facebook, cu peste 25.000 de distribuiri, Tine Bjerke din Ostfold a anunțat c-si ofera casa de vacanță din Suedia unor oameni fără posibilități.

De asemenea, Ellen Karin Moen, unul dintre liderii Partidului Conservator a spus că și ea își va lăsa casa din Sandnes unei familii pentru toată luna iulie.

Kristine Asbo a apărut la un post de televiziune din Norvegia ieri. Ea s-a arătat încântată că gestul ei a fost apreciat de foarte mulți oameni.

Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile. Sper ca gestul nostru să reprezinte o sursă de inspirație pentru alți oameni. Cea mai mare bucurie este să-i faci pe ceilalți să zâmbească”, a declarat Kristine Asbo.

Pe lângă casă și mașină, familia Asbo va lăsa unei alte familii și vouchere pentru pizza, un curs la școala locală de surf, precum și tichete pentru o zonă de joacă pentru copii.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *