O jurnalista a transmis in direct, in pijamale timp de 33 de ore stiri despre vremea din Norvegia

O jurnalistă din Norvegia a transmis în direct știri despre vreme timp de…33 de ore. Eli Kari Gjengedal a bătut recordul anterior de 24 de ore.

Tânăra a transmis dintr-un studio TV din piața centrală din Oslo, iar Gjengedal se poate lăuda acum că a făcut cea mai lungă transmisiune în direct despre vreme.

În decursul celor 33 de ore, jurnalista de 41 de ani a avut voie să ia doar câte o pauză de 5 minute pentru fiecare oră în care transmitea în direct.

Este un vis umed pentru o persoană care transmite despre vreme și care este obișnuită să-și termine treaba după jumătate de minut pe ecran”, a declarat Gjengedal, înainte să bată recordul.

În sfârșit avem suficient timp la dispoziție pentru a transmite despre vremea din întreaga țară așa cum trebuie. Vom vorbi despre fiecare vale, fie ea mică sau mare. Ne vom mișca în jurul lumii și vom face observații despre fenomene meteorologice. Vom vorbi și cu alți reporter din întreaga lume. O să fie distractiv”, a mai declarat jurnalista înainte ca cele 33 de ore să se scurgă.

În decursul a mai bine de o zi, tânăra a avut alături aproape mereu doi meteorologi. După ce provocarea s-a încheiat, jurnalista a spus că abia așteaptă să iasă în oraș pentru a sărbători la o bere.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *