O femeie din Norvegia risca sa-si piarda licenta de doctor pentru ca a cerut sex in schimbul unei retete

Un doctor din Norvegia este pe punctul de a-si pierde locul de munca, dupa ce s-a aflat ca a trimis mesaje sexuale explicite unuia dintre pacienti.

Potrivit unui ziar local din Norvegia, femeia ar fi facut avansuri si i-ar fi spus unuia dintre pacientii ei, un barbat, ca nu ii va prescrie o reteta decat in schimbul unei partide de sex.

Pacientul a facut o plangere la Norwegian Board of Health Supervision. El a mai avut nemultumiri la adresa doctorului si in noiembrie 2013, atunci cand femeia a avut de asemenea un comportament neadecvat. Autoritatile au investigat acest caz si au urmarit telefoanele mobile ale pacientului si ale doctorului. Asa s-a descoperit ca femeia a mentionat cuvantul `sex` de mai multe ori in mesajele pe care i le-a trimis pacientului.


In luna august a acestui an, doctorul si avocatul ei s-au intalnit cu membrii comisiei care investigheaza cazul pentru a discuta solutionarea acestei situatii. Atunci, doctorul si-a cerut scuze pentru tot ce a facut.

`Recunosc faptul ca am facut multe greseli atunci cand am contactat pacientul. Am avut o comunicare inacceptabila in relatia doctor-pacient si imi cer scuze`, a declarat femeia. Doctorul a mai precizat ca voia doar sa-si ajute pacientul si ca nu a avut loc niciun contact fizic. `Aceasta nu a fost niciodata intentia mea`, a mai declarat doctorul.

Decizia in privinta retragerii licentei de practicare a meseriei de doctor pentru femeia in cauza va fi luata in curand.

Un caz similar a avut loc in Seattle, in luna iunie. Insa acolo, doctorul a facut selfie-uri cu pacientii anesteziati, chiar in timpul unor operatii. Selfie-uri cu organele genitale ale pacientilor. Arthur K. Zilberstein a fost suspendat si licenta de doctor i-a fost retrasa. Intr-o singura zi, barbatul a trimis cel putin 64 de mesaje continand imagini sexuale explicite.

Intr-unul dintre sms-urile insotite de imagini, doctorul a scris `Sunt a naibii de ocupat in sectia C`. De asemenea, intr-o conversatie cu iubita lui de atunci, barbatul a invitat-o sa faca sex, desi in timp ce scria mesaje, doctorul era in timpul unei operatii la stomac. Cei doi au schimbat 45 de mesaje in timpul operatiei.

A consemnat Lidia Rusu

Surse: www.thelocal.no/www.inquisitr.com

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *