O carte postala a facut 27 de ani din Norvegia pana in Australia

Un lucru aproape de necrezut s-a întâmplat zilele trecute. O vedere trimisă din Bergen către Australia a ajuns la destinație după 27 de ani!

E imposibil să dureze 27 de ani pentru ca o vedere să ajungă din Norvegia în Australia”, a declarat Elisabeth Gjolme, Directorul de Comunicații din Norvegia. Aceasta a menționat că astfel de cazuri sunt extrem de rare și că nu are o explicație clară pentru această situație.

Este practic imposibil să explicăm ce s-a întâmplat, dar ne putem gândi la câteva variante. De exemplu, vederea putea să fi căzut între rafturi sau undeva unde să nu fie la vedere, iar când oficiul poștal și-a schimbat locația, vederea să fi fost găsită și expediată”, a explicat Gjolme.

Vederea cu pricina a ajuns la o femeie de 89 de ani, pe numele său Eileen Parry în New South Wales, Australia.  Felicitarea fusese trimisă de fiica vitregă a acesteia, Pauline Chiarelli.

„Fiica mea vitregă ne-a scris, mie și soțului meu o vedere prin care ne spunea că speră că suntem bine. Dar soțul meu a murit acum 15 ani..”, a declarat Eileen Parry.

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *