O cale ferata din Norvegia este inchisa din cauza unui accident

Calea ferată din apropiere de Bergen este încă închisă, după ce luni, locomotiva unui tren a deraiat și a sărit de pe șine. Se pare că cel ce conducea trenul nu a putut să frâneze. Din cauza condițiilor meteorologice rele, angajații companiei de căi ferate au probleme în a rezolva problema. Așadar, traficul de pe calea ferată este dat peste cap.

Mai exact, trenul a deraiat luni în Gryta, între Haugastol și Tunga, dar linia a fost închisă până la Finse. Trenul de tip cargo care a deraiat luni mergea din Bergen către Oslo, însă nu a mai ajuns la destinație.

Vânturile puternice și zăpada care cade complică eforturile noastre de a pune locomotiva înapoi pe șine”, au declarat reprezentanții companiei de căi ferate.

Deocamdată nu se știe de ce trenul nu a frânat la timp și de ce s-a produs accidentul. Cel care conducea trenul a scăpat fără a fi rănit. Nici pasagerii care se aflau în trenul respectiv nu au fost răniți grav.

Imediat după accident, pasagerii care se aflau în vagoane au fost transportați cu autobuzul între Gol și Bergen. Cu toate acestea, nu există nicio legătură pentru pasageri către Finse.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *