Nu au vrut sa opreasca la atentionarea autoritatilor: o masina de Politie s-a ciocnit cu autoturismul in care se aflau suspecti

Ieri noapte, o masina de Politie si un autoturism suspect s-au ciocnit, iar doua persoane au ajuns la spital, ranite grav. Totul s-a petrecut in Songdalen, in Vest-Agder.

O masina a Politiei a urmarit un autoturism in care se aflau persoane suspecte, dar urmarirea s-a soldat cu o ciocnire intre cele doua autovehicule.

Politistii au incercat sa opreasca o masina care gonea pe strazi, insa soferul atentionat nu a vrut sa traga pe dreapta.


Dupa urmarirea care a durat minute bune, masina in care se aflau mai multi suspecti a iesit de pe carosabil la Stupstad. Politistii nu au putut opri la timp, asa ca s-au ciocnit cu autoturismul pe care il urmareau.

 
Politia a informat presa ca o persoana se afla in masina urmarita, dupa coliziune, iar altele doua au reusit sa fuga in padure. Barbatul care a fost gasit in masina era grav ranit si a fost transportat de urgenta la spitalul Kristiansand. Doctorii au anuntat ca pacientul nu este intr-o stare buna, dar ca in prezent este stabil.

 
La scurt timp dupa accident, o a doua persoana suspecta a fost gasita in padure. Intrucat era ranita, a fost transportata de asemenea la spital.
Imediat, cea de-a doua persoana care a fugit de la locul accidentului a fost gasita de politisti cu ajutorul cainilor si arestata, chiar inainte de ora 1 dimineaa. Cei doi politisti care au fost de asemenea implicati in accident s-au ales cu rani usoare.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *