Norwegian, cea mai buna companie aeriana low-cost din lume

Pentru al doilea an consecutiv, compania aeriană Norwegian a fost votată drept Cea mai bună companie aeriană low-cost din Europa, în cadrul sondajului realizat de SkyTrax World. Pasagerii sunt cei care au evaluat peste 200 de companii aeriene din întreaga lume, iar directorul de la Norwegian a primit astăzi premiul, în mod oficial, în cadrul unei festivităţi.

Acest premiu înseamnă foarte mult pentru noi. Sunt foarte mândru să primesc o asemenea recunoaştere din partea clienţilor pentru al doilea an. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au oferit referinţe foarte bune despre Norwegian. De asemenea, vreau să mulţumesc angajaţilor noştri pentru munca de zi cu zip e care o depun pentru pasageri, a declarat Bjorn Kjos.

În fiecare an, pasageri din 160 de ţări participă la un sondaj referitor la cele mai bune companii aeriene din lume. Pentru acest lucru au fost luate în calcul peste 200 de companii aeriene. Clienţii votează în funcţie de: cum li se pare îmbarcarea, confort, curăţenie, mâncare, băuturi şi alte servicii.

Sursa: www.norwaytoday.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *