Norvegienii au trimis un numar record de sms-uri in luna octombrie

Norvegia a reușit să atingă un record în materie de mesaje scrise trimise de pe telefoanele mobile. Până la finalul lunii noiembrie, 5,1 milioane de oameni ce locuiesc în Norvegia trimiseseră deja de la începutul anului circa 4,6 miliarde de mesaje scrise. Asta a comunicat operatorul Telenor.

Compania a transmis, de asemenea, că se așteaptă ca numărul mesajelor scrise trimise să crească foarte mult în perioada următoare, având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă și cu toții vrem să facem urări celor dragi și apropiați.

Numai în luna octombrie au fost trimise 451 de milioane de mesaje scrise. Este nivelul cel mai mare la care am ajuns vreodată într-o singură lună”, a declarat Bjorn Ivar Moen, din partea Telenor.

De Revelion, anul trecut, fiecare norvegian a trimis, în medie, câte trei mesaje scrise. În total, în primele șase ore ale lui 2014, în Norvegia s-au trimis 18,4 milioane de sms-uri. De asemenea, la finele anului trecut, norvegienii au trimis și 628.000 de mesaje însoțite de imagini.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no și www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *