Norvegia s-a calificat in finala Eurovision 2015

Kjetil Morland și Debrah Scarlett au reusit sa ajunga la inimile telespectatorilor, ducând piesa A monster like me în marea finală a Eurovision, de pe 23 mai 2015. Deși melodia a fost criticată anterior, pentru că ar fi prea lentă, se pare că reacțiile au fost pozitive după interpretarea celor doi artiști, pe scena din Viena.

A fost o experiență încântătoare. Sunt foarte bucuroasă. Să aud întreaga audiență cântând cu noi a complet ireal, a declarat Scarlett, după ce a coborât de pe scena Eurovision.

Când eram în culise, m-am simțit profund marcat. Întregul public m-a uimit cu reacția sa, a spus Morland.

Suntem foarte încântați, a declarat Stian Malme, șeful delegației norvegiene din Viena. Nu știi niciodată ce se va întâmpla la Eurovision. Interpretarea lui Morland și Debrah Scarlett are toate șansele să ajungă în top, în finala de sâmbătă, a mai spus Malme.

Iata interepretarea Norvegiei in cea de-a doua semi-finala Eurovision 2015:


În primul videoclip al melodiei A monster like meMorland și Debrah Scarlett aveau un look gotic, dar aseară, pe scena Eurovision, artiștii au renunțat la el, în favoarea unor costume special create pentru concursul muzical. Scarlett a purtat o rochie albă, iar Morland a avut, de asemenea, un tricou și un sacou alb. Cei doi au ținut să o felicite pe Conchita Wurst pentru victoria de anul trecut, la urcarea pe scenă.

Într-un interviu din ‘Camera verde‘, Conchita l-a întrebat pe Morland, în glumă, ce ar putea face pentru a-l înveseli, ‘având în vedere că melodia Norvegiei este puțin tristă‘.

Ai putea să mă pupi pe obraz‘, a replicat Debrah, în locul lui Morland, iar Wurst a spus amuzată că…’Am sărutat o fată pentru prima dată‘.

Tările care se vor înfrunta în finala Eurovision din 23 mai 2015 sunt:

Albania, Armenia, Australia, Austria, Belgia, Estonia, Franta, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Rusia, Serbia, Spania, Marea Britanie, Norvegia, Suedia, Lituania, Polonia, Slovenia, Muntenegru, Cipru, Azerbaijan, Letonia, Israel.

Finala Eurovision va avea loc pe 23 mai 2015.

 

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *