Norvegia pare sa fi scapat de furtuni pana la Craciun

După ce săptămâna trecută Norvegia a fost lovită de furtuni, vremea pare sa se indrepte.

Astfel, miercuri, 11 noiembrie, minima va fi de -5 grade Celsius, iar maxima va fi de 0 grade Celsius, cu precizarea că dimineața și seara este posibil să apară câțiva nori, în timp ce la prânz soarele își va arăta razele.

Joi, 12 decembrie, mercurul urcă puțin în termometre, pentru că temperatura minimă va fi de -2 grade Celsius, iar maxima va fi pe plus, ajungând la 2 grade Celsius. Pe parcursul zilei cerul va fi acoperit în majoritatea timpului de nori, însă după-amiază este posibil să apară soarele.

Vineri, 13 decembrie, minima va fi de -3 grade Celsius, iar maxima va fi de un grad. Pe lângă faptul că aproape întreaga zi va fi una mohorâtă, spre seară este posibil să apară și câțiva fulgi de nea.

În weekend nu apar mari schimbări, pentru sâmbătă vor fi între -4 și 2 grade Celsius, va ploua slab, iar duminică minima va fi de 1 grad Celsius, maxima atingând chiar 4 grade Celsius.

În ceea ce privește Ajunul Crăciunului, acesta va sosi cu o minimă de -4 grade Celsius și o maximă de 2 grade. În prima zi a Crăciunului, temperaturile vor varia între -5 și 3 grade Celsius. Este posibil să ningă, dar soarele se va ivi și el dintre nori.

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *