Noaptea Culturii in Oslo: evenimente cu intrare gratuita maine!

Mâine, 11 septembrie, are loc Noaptea Culturii în capitala Norvegiei, un eveniment anual, în cadrul căruia instituțiile culturale își prelungesc programul pentru cei interesați. Reprezentanții instituțiilor au pregătit pentru public muzică, teatru, artă, literatură și film, astfel că toate persoanele care vor să participe la Noaptea Culturii vor avea de ales între momente foarte interesante și speciale. Un aspect extrem de important este următorul: totul este gratuit!

Pe 11 septembrie, 150 de instituții culturale din Oslo își deschid larg porțile și vă invită să vă bucurați cele mai inedite 300 de evenimente de peste an. Noaptea Culturii are loc în fiecare colțișor al orașului, așa că puteți găsi un eveniment chiar și în apropiere de locul în care vă aflați.

Ce include programul pentru mâine seară?

În cadrul Nopții Culturii din Oslo vă puteți bucura de festivalul de muzică Granittrock, mini-croaziere în câteva fiorduri, un workshop de grafitii, festivalul culinar Mtsfreif, puteți urca în turnul primăriei și totodată puteți să participați la proiecții de filme. De asemenea, tot mâine puteți să participați la tururi prin oraș, dacă vreți să descoperiți Oslo, puteți merge la expoziții și concerte.

Oslo Open Houses

Dacă vă place arhitectura, puteți participa la un tur al celor mai interesante 100 de case din Oslo, în cadrul programului Oslo Open Houses. Pe lângă vile, puteți vedea și diferite grădini foarte interesante. Ele vor fi deschise pentru public în perioada 11-13 septembrie. Pentru mai multe informații despre Oslo Open Houses, puteți accesa site-ul: osloåpnehus.no

Despre Noaptea Culturii din Oslo

Scopul pentru care este organizată Noaptea Culturii în Oslo este acela de a introduce publicul și turiștii în ceea ce înseamnă minunata și interesanta cultură norvegiană. Evenimentul este organizat de Municipalitatea din Oslo.
Puteți vedea întreg programul aici, dar trebuie să știți că informațiile sunt în norvegiană.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: http://www.visitoslo.com/

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *