Mircea Baniciu & Band va cânta pentru românii din Norvegia și pentru prietenii norvegieni

Eveniment cultural la Oslo: concert cu Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici și Teo Boar, duminică, 12 octombrie, orele 17:00, la sala Rommen Scene din Oslo (adresa Karen Platous vei 31, 0988 Oslo).

Programul va cuprinde piese din repertoriul formațiilor Phoenix, Pasărea Colibri și Mircea Baniciu & Band.

Spectacolul este organizat de Asociaţia Concordia Oslo, sprijinit de Ambasada României în Regatul Norvegiei și susținut de compania My Call. Partener media: Jurnal de Nord, publicație românească din Norvegia.

”În plină toamnă norvegiană, suntem bucuroși să putem asculta la Oslo cântece dragi de acasă. Ce poate fi mai românesc decât piesele lui Baniciu, Phoenix sau Pasărea Colibri? De aceea invităm pe toți românii din Norvegia și pe prietenii norvegieni la o seară românească, plină de amintiri frumoase și bună dispoziție, unde ne putem cunoaște și întâlni unii cu alții, noi cei care am plecat pe calea Nordului” ne-a transmis Cezar Zavate, organizatorul evenimentului.

Pentru informaţii suplimentare şi bilete vă rugăm să contactați Asociația Concordia Oslo la adresa de e-mail: [email protected] sau telefon 47721156.

Biletele pot fi cumpărate anticipat de la organizatorii spectacolului sau prin transferarea banilor in contul bancar al asociatiei Concordia Oslo: 1503.45.06784, cu mentiunea “Concert Mircea Baniciu”.

Costul biletului de intrare este de 300 kr. Elevii si studentii beneficiază de o reducere de 50%. Copiii sub varsta de 12 ani au acces gratuit.

Vă invităm să accesați și pagina de facebook a evenimentului, unde veți găsi informații actualizate și consistente despre spectacolul de duminică, precum și numele românilor care și-au anunțat deja prezența.

Românii din zonele mai îndepărtate ale Norvegiei, care doresc să ajungă la spectacolul din Oslo, pot rezerva bilete de avion aici (click) sau pot călători cu trenul (există și bilete ”minipris” – preț redus), rezervări bilete aici (click). De asemenea există și posibilitatea de a călători la Oslo cu autocarul, varianta recomandată de noi (pentru prețul mic) este ”Lavprisekspressen”, click aici pentru rezervare locuri.

De la aeroport (Gardemoen) la gara din Oslo (Oslo S) se poate ajunge cu Flytoget (22 min.) sau Flybuss (40 min). De la gara (Oslo S) sau de la autogară (bussterminalen Gallerian) la sala de spectacole Rommen Scene, (adresa: Karen Platous vei 31, 0988 Oslo) se poate ajunge cu metroul nr. 5 in directia Vestli, coborâre la statia Rommen. ”Dupa ce ati urcat scarile si ati iesit de la metrou, mergeti in dreapta aprox. 100m, pana ajungeti la sensul giratoriu. De acolo continuati drumul inainte si o sa vedeti o cladire mare in fata la aprox. 300 m, cu numele de “Rommen Skole og Kulturrsenter”. Vă așteptăm cu drag și cu cele mai bune gânduri”, transmit reprezentanții Asociației Concordia Oslo către toți românii care se află în Norvegia.

Despre protagoniștii spectacolului de la Oslo:

 MIRCEA BANICIU:

Solist vocal, compozitor, instrumentist. Activitate muzicala de peste 40 de ani de scena. Fost solist vocal al legendarei formatii “Phoenix” . Membru fondator al renumitului grup folk “Pasarea Colibri”, alaturi de Mircea Vintila, Florian Pittis si Vlady Cnejevici.

Activitate discografica bogata cuprinzand atat discuri solo cat  si in formulele “Phoenix”,”Pasarea Colibri” si mai recent “Pasarea Rock”.

 Actualmente activeaza in urmatoarele formatii: Mircea Baniciu & Band, Pasarea Colibri si Pasarea Rock ,alaturi de fosti colegi din trupa Phoenix”. 

 VLADY CNEJEVICI:

Claviaturist, compozitor, orchestrator cu o activitate muzicala de peste 35 de ani. Fost component al unor formatii importante din Romania cum ar fi: Progresiv Tm, Compact, Pasarea Colibri, Laura Stoica Band.

Actualmente component al urmatoarelor formatii: Mircea Baniciu Band, Pasarea Colibri, Pasarea Rock si I.G.Pascu & The Blue Workers.

TEO BOAR:

Chitarist, vocalist, compozitor, cu o activitate muzicala de peste 30 de ani. Membru fondator al trupei “Pacific”, colaboreaza cu o multitudine de solisti  romani.

Actualmente este component al urmatoarelor formatii: Mircea Baniciu & Band, Pasarea Colibri, Pasarea Rock si I.G.Pascu & The Blue  Workers.

 

Mircea Baniciu - afis - Jurnal de Nord

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *