Ministrul Transporturilor cauta gropi pe soselele Norvegiei

Ministrul Transporturilor din Norvegia, Ketil Solvik-Olsen realizează un experiment inedit pentru a verifica starea străzilor din țara sa. El va parcurge 2000 de kilometri cu mașina, pentru a vedea cu ochii săi cum arată șoselele norvegiene.

Primim foarte multe plângeri de la șoferii de tiruri și de la oamenii care merg pe străzile din Norvegia. Ei spun că unele drumuri sunt prea înguste”, a declarat Solvik Olsen, ministru, dar și unul dintre liderii Partidului Progresist. Olsen spune ca a decis să facă această excursie întrucât este vară și acum e momentul să dedice mai mult timp șoselelor și drumurilor nationale.

De fapt, în campania pe care a realizat-o înainte să devină ministru, Solvik-Olsen a promis că va rezolva toate problemele legate de drumurile norvegiene. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, acum Solvik-Olsen încearcă să arate că are măcar intenția de a face ceva.

Călătoria va începe din Oslo. De aici, Solvik Olsen va pleca spre Bodo, o distanță pe care ar trebui să o parcurgă în 16 ore, potrivit Google Maps. Mai apoi, el va zbura acasă, urmând să mai facă o călătorie din Bodo către Kirkenes în iulie. Atunci, ministrul ar trebui să conducă timp de 18 ore.

Pentru a nu merge singur, ministrul a decis să-l ia cu el pe Carl Hagen, fostul lider al Partidului Progresist, care acum este șeful comitetului de transporturi din Oslo. De-a lungul timpului, Hagen și-a manifestat antipatia față de imigranți și a încercat, prin prisma funcțiilor pe care le-a avut, să înăsprească legile pentru cei veniți dinafara Norvegiei.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *