Mii de oameni au protestat astazi pentru ca nu mai vor servicii pe o perioada scurta de timp!

Câteva mii de oameni au protestat astăzi în Oslo și în Trondheim în fața propunerii Guvernului de a schimba legislația privind condițiile de muncă.

Ministrul Muncii, Robert Eriksson a spus că își dorește să faciliteze angajările pe termen scurt și nu pe o perioadă mai îndelungată.

Acum câteva zile, Eriksson a mai precizat: „Vor fi schimbări în ceea ce privește condițiile de muncă”.

Patronii firmelor nu vor putea angaja aceeași persoană de mai multe ori. Nu va fi posibil ca o persoană să fie înlocuită cu alta pe termen scurt și dorim să introducem o perioadă fixă pentru companiile care angajează”, a mai spus ministrul.

Liderul Organizației Angajatorilor a vorbit astăzi în Piața Younstorget din Oslo și s-a alăturat oamenilor care cred că propunerea Guvernului atacă inima societății norvegiene.

În Trondheim, șoferii de autobuze au participat și ei la protestul de trei ore, împreună cu alți angajați importanți din comunitate.

Autoritățile au rămas însă neimpresionate de manifestarea oamenilor. Arve Kambe, șeful Comitetului Muncii și pentru Afaceri Sociale din Parlamentul norvegian consideră că greva a fost una politică și că nu e vorba de nimic serios.

Dacă își doresc să vadă reacții, ceea ce i-ar ajuta ar fi un dialog, câteva întâlniri și audieri în Parlament, precum și o dezbatere constructivă. Să înceapă un protest și să amenințe cu grevă generală nu îi va ajuta”, a precizat Kambe.

Organizația Angajatorilor crede că ar trebui extinsă perioada de probă pentru noiii angajați de la șase la nouă luni. Pe de altă parte, ministrul consideră această sugestie ca fiind una irelevantă.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

2 Responses to Mii de oameni au protestat astazi pentru ca nu mai vor servicii pe o perioada scurta de timp!

  1. Marius kartmann spune:

    De la un capat al globului pana la celalalt, lumea e condusa de francomasonerie si interesul este decisiv, maltratarea populației la nesimtire,politicienii au ordini clare de implinit,indiferent de tara regiune sau rasa uman.

  2. Marius kartmann spune:

    Fericirea este contra Masoneriei.
    Razboiul,foamea, suspansul si durere decimeaza populatia si asta cat timp bilionarii ne vor exploata si subjuga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *