Meteorologii anunta vreme rea: iata care vor fi temperaturile in urmatoarele trei zile in Norvegia

Meteorologii avertizeaza ca in zilele urmatoare vremea va fi foarte rea.

Multa zapada si viscol: asta preconizeaza meteorologii pentru urmatoarele zile. Din acest motiv, soferii vor fi pusi in dificultate, mai ales in trecerile  din munti, in sudul Norvegiei.

Duminica dimineata, in Nordland presiunea va fi foarte scazuta. Se asteapta ca si in Lofoten sa se intample acelasi lucru.

Pe intreaga coasta norvegiana se anunta lapovita. Vizibilitatea va fi foarte scazuta pentru soferi, iar meteorologii incurajeaza pe toata lumea sa aiba grija atunci cand pleaca la drum.

Iata care vor fi temperaturile in urmatoarele zile:

Oslo: duminica vor fi -3 grade Celsius si se anunta lapovita. Luni, in capitala Norvegiei va fi -1 grad, iar marti termometrul va arata 0 grade si va fi soare.

Bergen: duminica vor fi 2 grade si se anunta ploi scurte. Luni, temperatura creste pana la 5 grade, insa ploile vor continua. Marti, in Bergen vor fi 6 grade, iar sansele ca ploaia sa apara sunt destul de ridicate.

Stavanger: duminica vor fi 4 grade si va ploua. Luni, in termometre mercurul va urca pana la 7 grade, iar pe cer se vor ivi nori de ploaie. Marti, in Stavanger vor fi 5 grade la pranz si e posibil sa apara soarele.

Kristiansand: duminica vor fi 3 grade si exista sanse sa ploua. Luni, soarele va straluci pe cer, iar in termometre mercurul va urca pana la sa se grade. Marti se mentine aceeasi temperatura.

Trondheim: duminica, in Trondheim termometrele vor indica un grad, la fel ca si luni. Marti insa va fi mai frig: -3 grade si va lapovita.

Tromso: duminica, in Tromso vor fi -7 grade, iar luni va fi si mai frig: -10 grade. Abia marti se mai incalzeste, dar numai cu cateva grade, pentr uca in Tromso vor fi -3 grade Celsius.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.tnp.no si www.yr.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *