METEO: Specialistii spun ca vara din Norvegia este pe sfarsite

Vara din Norvegia este pe terminate, în timp ce România pare a fi într-un cuptor încins. Meteorologii norvegieni au confirmat faptul că vremea frumoasă din Norvegia este pe sfârșite. Chiar și până acum, pe teritoriul norvegian au fost foarte multe ploi, iar timpul nu a ținut cu cei care au avut concedii.

În nordul Norvegiei vor mai fi câteva zile cu soare, însă temperaturile nu vor fi foarte ridicate. Meteorologul Elbjørg Moxnes a anunțat că în Norvegia vor fi maxim de 25 de grade zilele următoare.

Tot el a precizat faptul că în luna august abia dacă vor exista zile mai calde. Întrebat dacă vara din Norvegia este pe sfârșite, specialistul a răspuns: Lucrurile nu arată foarte promițător.

Iată prognoza meteo din Norvegia pentru următoarele zile:

meteo

În același timp, în România continuă să fie caniculă în multe dintre zonele țării. Pentru joi, 30 iulie s-au anunțat 41 de grade Celsius la umbră, asta după ce și la sfârșitul săptămânii trecute a fost anunțat cod portocaliu.

Administrația Națională de Meteorologie din România menține codul și pentru 30 iulie 2015. Din cauza secetei însă, foarte multe culturi din România au fost distruse, iar fermierii vor avea de suferit.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *