Mai multi romani au fost arestati anul trecut in Norvegia pentru ca vindeau stupefiante ca Diazepam sau Xanax

Anul trecut, in Oslo, politistii au avut de-a face cu zece cazuri in care romanii au fost arestati pentru ca detineau sau vindeau stupefiante. In general, este vorba de oameni ai strazii care migreaza in Norvegia. Aici incep o adevarata afacere din pastile care sunt legale in Romania, dar nu si pe teritoriul norvegian.

In ceea ce priveste primele sase luni ale acestui an, autoritatile au facut circa 3.300 de confiscari de droguri: tablete de Rivotril, Xanax si Diazepam.

De regula, aceste pastille sunt folosite pentru tratarea epilepsiei si anxietatii muschilor. De asemenea, sunt utilizate drept sedative. Consumul indelungat al acestor pastile nu este recomandat, intrucat cei care le iau pot suferi intoxicatii si pot deveni dependenti.

Confiscarile s-au facut atat in Oslo, cat si in Bergen. Cele mai mari cantitati de stupefiante au fost gasite de autoritati in Ostfold si Stavanger.

In esenta, este vorba despre pastile care sunt produse in mod legal in Europa, care sunt aduse illegal in Norvegia, a declarat Gordon Petterson, din partea Politiei Judiciare.

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *