Mai multi norvegieni au fost arestati pentru ca exploatau copii si ii obligau sa vanda si sa cumpere droguri

Polițiștii din Oslo au arestat 16 persoane marți după-amiază în cadrul unei ample acțiuni. Autoritățile au descoperit oameni care foloseau minori pentru a vinde sau pentru a cumpăra droguri. Majoritatea celor care au fost arestați sunt norvegieni.

Am descoperit o exploatare cinică a copiilor și adolescenților. Copii sub 18 ani vindeau și cumpărau droguri, iar unii dintre minori chiar făceau asta pentru părinții lor”, a declarat Station Kare din partea Poliției din Greenland.

În prezent, autoritățile au în jur de 100 de plângeri referitoare la cazuri în care copiii sunt obligați să cumpere sau să vândă droguri pentru diferiți adulți.

Este vorba de o amplă campanie pe care o desfășoară polițiștii din Oslo. În această campanie au fost implicați mai bine de o sută de polițiști. Ei au fost la aproximativ 30 de adrese din Oslo marți după-amiază. În urma acestor raiduri, autoritățile au spus că sunt ferm convinse că vor fi și alte arestări.

Station Kare a mai spus că este vorba de două rețele diferite de droguri.

Cel mai tânăr dintre acuzați are 17 ani, iar cel mai în vârstă 50 de ani.

Polițiștii au declarat presei că au primit mai multe mesaje de la locuitori din Oslo prin care erau anunțați de întreaga situație. Așa că au avut surse ce le-au indicat exact unde să meargă.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *