Spectacol ”Live in Oslo” cu Sică, vineri, 27 noiembrie

Vineri, 27 noiembrie, va avea loc al doilea spectacol de stand- up comedy de la Oslo al lui Sică, numele de scenă al artistului Marius Robert Coandă. Prima reprezentație a avut loc pe 20 septembrie și a fost un real succes (imagini în montajul de mai jos). Drept urmare, Sică isi continua ”pledoaria” pentru minte sanatoasa, cu ras pe saturate, intr-o locatie centrala din Oslo.

Spectacolul de vineri va avea loc la restaurantul – club Santino’s, din strada Hammersborggata 2 (langa sentrum politistasjon). Mijloace de transport cu care se poate ajunge: Hammersborggata 151, 152 si 251 Brugata 11,12,13,17 30,31,31E, 34, 54, 111, 112.

Reprezentația lui Sică va incepe la ora 23.00, iar pretul unui bilet este de 150 nok. Rezervări se pot face la telefon: 939 89 086 sau 465 08 783.

Invit toți românii din Norvegia să ne distrăm pe romaneste! Apreciez norvegienii pentru bunul simt si amabilitatea de care dau dovadă, dar parcă la capitolul distractie inca ar mai avea cate ceva de invatat 😉 ! Pentru a ne simti ca acasă haideți să ne intâlnim ”pe românește” si lăsați-l pe Sică să vă stârnească râsul si voia bună, cu subiecte despre relatii, cumparaturi, obiceiuri, ciudatenii, proverbe,religie,  rasism si multe altele! 

Nu trebuie decât sa va lasati prejudecatile, pudoarea si  eventual  minorii acasă si să veniti dispusi sa va distrati” a transmis românilor protagonistul spectacolului de Vineri, Marius Robert Coandă alias Sică.

 

 

Marius Robert Coandă sau Sică, asa cum il stim cei mai multi dintre noi, este cunoscut mai ales din farsele pline de umor de la Taxi Driver (National TV) si Varza TV (Kanal D). Iubitorii de film l-au putut vedea săptămâna trecută pe Sică, la cinemateca din Oslo, în filmul ”Comoara” (Corneliu Porumboiu – 2015), jucând rolul unui polițist. De asemenea, a jucat în scurt – metrajul ”Je suis un souvenir” (2013).

Spectacolul de scenă pe care Sică il oferă este unul inedit si unic chiar și in tara, dar mai ales la Oslo, deoarece pe langa stand-up comedy cuprinde muzica si pantomimă. Depaseste de multe ori tiparul stand-up-ului românesc, fiind un show exploziv cu lumini si efecte ”ca-n filme”.

banner ziar santinos

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *