Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu, in concert la Sala Palatului

Legendarul saxofonist norvegian Jan Garbarek concerteaza in Bucuresti la Sala Palatului in data de 18 Noiembrie 2013, ora 20:00. Muzicianul va fi acompaniat de Trilok Gurtu (tobe), Rainer Bruninghaus (pian) si Yuri Daniel (bass).

Jan Garbarek (n.1947 Norvegia) este unul dintre cei mai apreciati si prolifici saxofonisti contemporani, discografia sa cuprinzand 30 de albume lansate pe parcursul a peste 40 de ani de cariera la reputata Casa de Discuri ECM Record.

In 1994, albumul sau Officium a avut vanzari record pentru ECM, iar in 2005 discul In Praise of Dreams a fost nominalizat la premiile Grammy. Din 1999 este Cavaler Gradul I al Ordinului Sf. Olav, distinctie acordata de catre Casa Regala a Norvegiei.

Jan Garbarek apare ca invitat pe mai mult de 40 de discuri ale unor mari muzicieni precum Keith Jarret; David Darling; Manu Katche; Ralph Towner; Gary Peacock; Eberhard Weber; Miroslav Vitous si lista continua cu nume la fel de celebre.

Muzica lui Garbarek transcende genurile, creatia sa fiind o misterioasa poezie sonora inspirata de natura si folclorul nordic. Piesele penduleaza intrejazz-ul ambiental, world music si chiar muzica clasica, concertele sale purtand audienta intr-o lume magica a armoniei si contemplatiei.

Biletele pentru acest eveniment se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
Categoria I-290 de lei; Categoria II- 250 de lei; Categoria III- 200 de lei; Categoria IV-140 de lei; Categoria V-95 de lei.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Jan Garbarek Group – Twelve Moons & Rondo Amoroso:

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *