Invitatie la spectacol, duminica, ora 17:00

După cum am mai scris si săptămâna trecută, dumnică se va desfășura la Oslo un eveniment cultural pentru românii din Norvegia și pentru norvegienii interesați de România – un concert cu Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici și Teo Boar, de la orele 17:00, la sala Rommen Scene din Oslo (cladirea din imagine, adresa Karen Platous vei 31, 0988 Oslo).

Programul va cuprinde piese din repertoriul formațiilor Phoenix, Pasărea Colibri și Mircea Baniciu & Band.

Spectacolul este organizat de Asociaţia Concordia Oslo, sprijinit de Ambasada României în Regatul Norvegiei și susținut de compania My Call. Partener media: Jurnal de Nord, publicație românească din Norvegia.

Cum se ajunge la locul organizării spectacolului

”De la gara (Oslo S) la sala de spectacole Rommen Scene, (adresa: Karen Platous vei 31, 0988 Oslo) se poate lua metroul nr. 5 in directia Vestli pana la statia Rommen. Dupa ce ati urcat scarile si ati iesit de la metrou, mergeti in dreapta aprox. 100m, pana ajungeti la sensul giratoriu. De acolo continuati drumul inainte si o sa vedeti o cladire mare in fata la aprox. 300 m, cu numele de “Rommen Skole og Kulturrsenter” (vezi foto). Pentru cei care vor ajunge cu masina personala, există locuri de parcare gratuite in jurul cladirii unde sa va tine spectacolul.

Multumesc tuturor celor care si-au anuntat până acum dorinta de a participa la acest eveniment, sunt o mulțime de oameni pe care abia aștept să îi cunosc personal. Pentru cei care nu s-au hotărât, mai au timp până duminică, intrarea în sala de spectacol se va face începând cu ora 16:00. Dacă există persoane care doresc să participe și au copii mici, putem pune la dispoziție o cameră de joacă pentru copii, cu rugămintea de a fi anunțat înainte despre acest aspect”, ne-a transmis Cezar Zavate, organizatorul evenimentului de la Oslo.

Pentru informaţii suplimentare şi bilete vă rugăm să contactați Asociația Concordia Oslo la adresa de e-mail: [email protected] sau telefon 47721156. Costul biletului de intrare este de 300 kr. Elevii si studentii beneficiază de o reducere de 50%. Copiii sub varsta de 12 ani au acces gratuit.

 

Despre protagoniștii spectacolului de la Oslo:

 MIRCEA BANICIU:

Solist vocal, compozitor, instrumentist. Activitate muzicala de peste 40 de ani de scena. Fost solist vocal al legendarei formatii “Phoenix” . Membru fondator al renumitului grup folk “Pasarea Colibri”, alaturi de Mircea Vintila, Florian Pittis si Vlady Cnejevici.

Activitate discografica bogata cuprinzand atat discuri solo cat  si in formulele “Phoenix”,”Pasarea Colibri” si mai recent “Pasarea Rock”.

 Actualmente activeaza in urmatoarele formatii: Mircea Baniciu & Band, Pasarea Colibri si Pasarea Rock ,alaturi de fosti colegi din trupa Phoenix”. 

 VLADY CNEJEVICI:

Claviaturist, compozitor, orchestrator cu o activitate muzicala de peste 35 de ani. Fost component al unor formatii importante din Romania cum ar fi: Progresiv Tm, Compact, Pasarea Colibri, Laura Stoica Band.

Actualmente component al urmatoarelor formatii: Mircea Baniciu Band, Pasarea Colibri, Pasarea Rock si I.G.Pascu & The Blue Workers.

TEO BOAR:

Chitarist, vocalist, compozitor, cu o activitate muzicala de peste 30 de ani. Membru fondator al trupei “Pacific”, colaboreaza cu o multitudine de solisti  romani.

Actualmente este component al urmatoarelor formatii: Mircea Baniciu & Band, Pasarea Colibri, Pasarea Rock si I.G.Pascu & The Blue  Workers.

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *