Invitatie la Festivalul Francofoniei Oslo 2016, partener Ambasada României

Marți, 1 martie 2016, orele 17:00 – 22:00, la Cosmopolite (adresa: Vogts gate 64, 0477 Oslo) va avea loc deschiderea seriei de manifestări dedicate Festivalului Francofoniei, anunță Ambasada României la Oslo, în calitate de partener al festivalului.

Între orele 17:00 – 18:30 se va desfășura o dezbatere publică pe tema Women for Peace (discuțiile sunt în limba engleză) iar la ora 19:00 va începe ceremonia oficială de deschidere, care constă într-un concert de muzică internațională francofonă, în ambianța unui bufet variat cu mâncăruri tradiționale din țările reprezentate la festival (inclusiv preparate culinare românești).

Intrarea la ambele evenimente este liberă, însă, din motive de securitate, este condiționată de înregistrarea prealabilă și de prezentarea unui document personal de identitate cu fotografie, pentru accesul în clădirea Cosmopolite pe durata celor două evenimente.

Mai multe detalii despre evenimente se pot citi pe website-ul Festivalului Francofoniei Oslo 2016.

Înregistrarea participării se face on-line, pentru dezbaterea publică pe tema Women for Peace (ora 17:00) aici (click pt. înregistrare), iar pentru ceremonia oficială de deschidere (orele 19:00 – 22:00) aici (click pt înregistrare).

Programul complet al Festivalului Francofoniei Oslo 2016, care se va desfășura pe perioada lunii martie, este disponibil pe site-ul frankofoni.org.

Sursa: Ambasada României la Oslo

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *