Introducerea unoi noi rute aeriene din si spre Norvegia va conduce la intarzieri ale curselor saptamana aceasta

Turiștii care pleacă din sau spre Norvegia săptămâna aceasta s-ar putea confrunta cu întârzieri. Asta din cauza faptului ca Norvegia începe cea mai mare reorganizare în privința călătoriilor ariene.

Joi va avea loc cea mai mare reorganizare în ceea ce privește zborurile din și spre Norvegia. Este vorba despre rute noi din și spre centrul și vestul Norvegiei.

Se așteaptă întârzieri în special pe aeroporturile Vaernes, Flesland și Sola.

Reorganizarea este necesară pentru a facilita transportul aerian, întrucât în ultima vreme din ce în ce mai mulți oameni zboară din și spre Norvegia.

Când facem astfel de schimbări, considerațiile legate de securitatea zborurilor sunt cele mai importante. Așadar, va trebui să avem limite în ceea ce privește câți pasageri pot zbura în același timp. Acest lucru se va întâmpla până când vom fi siguri că totul funcționează așa cum ne dorim”, a declarat Kristian Loksa, purtătorul de cuvânt al Avinor Flyskring.

Schimbările vor afecta vestul Norvegiei, More și Trondelag, acolo unde vor fi introduse noi rute pe 16 aeroporturi. Cele mai mari aeroporturi, Sola, Flesland și Vaernes se vor confrunta cu întârzieri.

Avinor a mai informat turiștii că schimbările care vor avea loc pe cele trei aeroporturi principale pot avea consecințe și asupra zborurilor din și către alte aeroporturi din Norvegia.

Sursa: www.thelocal.no

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *