Incercare disperata de a se incalzi: a spart o sectie de Politie pentru a suna la Politie

Un tânăr de 28 de ani a făcut un lucru lipsit de sens în această dimineață: a spart ușa de la o secție de Poliție pentru a…suna la Poliție. Totul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 6:30, în Naeroy and Vikna, în Nord-Trondelag. Bărbatul încerca să găsească un loc în care să se încălzească. Înainte de acest moment, tânărul a mai avut câteva încercări de a găsit un loc plin de căldură. 

Poliția a fost anunțată de tot ce s-a întâmplat chiar de bărbatul de 28 de ani, la ora 6:30, duminică dimineața. Mai apoi, a spus că îi era foarte frig și că era înghețat, așa că a fost nevoit să intre într-un loc. Și a ales o secție de Poliție”, a declarat Monica Ravnlo din partea Poliției din North Trondelag.

Chiar înainte ca tânărul de 28 ani să spargă ușa secției de Poliției, a spart și geamul de la mașina unui polițist îmbrăcat civil, în încercarea de a obține un telefon.

În prezent, bărbatul este arestat pentru tâlhărie și va fi interogat în cursul zilei.

Tânărul nu are domiciliul în zonă, iar polițiștii au descoperit, atunci când l-au căutat în bazele de date că a mai încercat să intre în câteva case pentru a se încălzi.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *