Ice Bucket Challenge: un norvegian si-a turnat 7000 de litri de apa in cap, iar Andreea Esca a acceptat provocarea in direct (video)

Un norvegian a ales să se alăture campaniei „Ice Bucket Challenge” într-un mod deosebit. Lars Christian Rodal și-a demonstrat sprijinul față de persoanele care suferă de scleroză și și-a turnat o cantitate semnificativă de apă în cap.

Un prieten din Scoția m-a provocat, însă am considerat că o găleată ar fi prea puțin pentru mine. Am vrut ceva mai extrem”, a declarat Lars Christian Rodal.

Mai exact, norvegianul a făcut rost de o cisternă folosită de obicei la turnat beton. A umplut-o cu apă, iar mai apoi s-a lăsat udat de cei 7000 de litri de apă rece ca gheața. A durat doar jumătate de minut pentru a întreaga cantitate de apă să curgă peste Lars Christian Rodal.

A durut! Mi-am pierdut toate simțurile!, a spus norvegianul imediat după ce a fost udat. El a și donat o sumă de bani: este vorba de 600 de coroane (aproximativ 100 de dolari).

Nu cunosc foarte bine boala, dar cred că merită foarte multă atenție, a mai precizat Lars Christian Rodal.

Până acum, numeroase celebrități, oameni politici și oameni simpli au răspuns provocării Ice Bucket Challenge în întreaga lume.

De exemplu, prezentatoarea de la ProTv, Andreea Esca a acceptat și ea provocarea. Și-a turnat apă în cap chiar în direct.

Puteți urmări video-ul cu Andreea Esca accesând link-ul de mai jos: 

http://youtu.be/PCU5eJrAQiY

Ice Bucket Challenge a început din Statele Unite ale Americii, iar până acum Asociația ALS, care luptă pentru persoanele ce suferă de scleroză a strâns o sumă considerabilă de bani (mult peste 15.000 de dolari, cât fusese target-ul).

Sursa: www.thelocal.no

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *