Hotii au dat iama prin padurile scandinave si au furat 600 de brazi intr-o singura noapte

Aproximativ 600 de brazi au fost furați dintr-o pădure din Norvegia, iar polițiștii n-au nici cea mai vagă idee în ceea ce-i privește pe hoți.

Totul s-a întâmplat in seara zilei de 19 decembrie, în pădurea Drammen.

Potrivit primelor estimări, pagubele ajung la aproximativ 300.000 de coroane. Poliția a fost chemată la fața locului puțin după ora 10 seara. La scurt timp, reprezentanții Poliției au fost anunțați că în apropiere hotii au mai doborat si alti copaci.

Nu avem suspecți deocamdată. Nimeni nu pare să fi auzit ceva și nu avem nimic concret pentru a prinde hoții”, a declarat Marianne Morch, șefa investigației.

Patronul companiei care deținea brazii și care de opt ani de zile vinde brazi în preajma Crăciunului s-a arătat complet șocat de întâmplarea de joi noapte. „Este foarte trist. Sezonul sărbătorilor este complet distrus”, a declarat Vikram Singh. Potrivit acestuia, asigurarea firmei nu acoperă paguba produsa.

Sursa: www.norwaytoday.info 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Hotii au dat iama prin padurile scandinave si au furat 600 de brazi intr-o singura noapte

  1. dorint spune:

    Dupa parerea mea numai tiganii puteau face un asemenea jaf, pariez ca vor aparea cu ei la vanzare sau deja brazii au plecat cu un camion , catre alte meleaguri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *