Drumul european E18 nu va putea fi folosit o vreme indelungata

In Holmestrand, drumul european E18 va fi inchis pentru o lunga perioada de timp, dupa ce fundatia de sub podul Skjeggestad s-a prabusit. Totul s-a intamplat luni dupa-amiaza, in urma unei alunecari de teren.

 


`Drum va fi inchis o perioada lunga de timp. A avut loc o alunecare de teren sub pod, asa ca stalpii care il sustineau s-au prabusit. Podul era foarte greu`, a declarat Jarle Steinnes, cel care s-a ocupat de gestionarea situatiei.
In urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, din fericire, dar foarte multi soferi au fost evacutati din masinile lor, pentru a evita orice intamplare nefericita. Podul se afla chiar la iesirea din Holmestrand. Asadar, E18 va fi inchis pana la noi informatii din partea autoritatilor. Luni dupa-miaza inca erau cateva actiuni in desfasurare aici.

 
E18 este un drum european care incepe in Craigavon, in nordul Irlandei si trece prin Marea Britanie, pana in Saint Petersburg, Rusia. De asemenea, E18 trece prin Scotia, Norvegia, Suedia si Finlanda si masoara in total 1890 de kilometri.

 

A consemnat Lidia Rusu

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *