Doua companii aeriene din Norvegia pregatesc o mare surpriza calatorilor: posibilitatea de a vorbi la telefon si de a utiliza Internetul pe parcursul zborului

Două companii norvegiene, Norwegian și SAS și-au propus să facă toate călătoriile pasagerilor mai plăcute și pregătesc o surpriză: vor să ofere posibilitatea turiștilor de a  folosi telefoanele mobile, tabletele și laptopturile pe parcursul zborului. Așadar…în curând s-ar putea să uitați de „Flight mode”.

Noile reguli vă vor permite să vorbiți la telefonul mobil chiar și când sunteți în aer.

Knut Morten, din partea SAS a precizat că modificările ar putea fi valabile chiar începând din următoarele zile. Însă a mai spus că nu poate garanta deocamdată că pasagerii vor putea folosi telefonul mobil pe toată perioada zborului. Printre lucrurile care vor conta se numără altitudinea la care va ajunge avionul.

Nici Norwegian nu se lasă mai prejos. De exemplu, în avioanele acestei companii veți putea folosi telefoanele mobile și Internetul până la 3000 de metri înălțime. Reprezentanții Norwegian au fost însă mai rezervați în ceea ce privește când vor fi implementate noile reguli.

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *