Doi regizori norvegieni au decis sa faca un serial despre cum a reactionat societatea in urma atacului terorist din 2011

O echipă de jurnaliști și regizori va începe în curând să lucreze la un serial despre atacul terorist din 2011, care a fost provocat de Anders Behring Breivik.

Regizorii Sara Johnsen și Pal Sletaune vor colabora cu doi foști jurnaliști pentru a realiza serialul. Aceștia sunt Ola Henmo și Kjetil Ostli.

Vom lucra la un proiect despre atacul de pe 22 iulie, însă acesta va fi doar un element din serial. Ne vom axa pe modul în care Norvegia s-a descurcat cu acel moment”, a declarat Sletaune.

Potrivit lui Sletaune, proiectul își propune să arate lumii cum a reacționat societatea norvegiană după atac. Serialul nu va fi bazat în mod deosebit pe Anders Berivik și nu va fi o reconstruire a evenimentelor.

Acțiunea se va derula în diferite sectoare din Norvegia, precum spitale, Poliție și presă”, a mai spus Sletaune.

Deocamdată, cei care au pus bazele proiectului nu știu când va fi gata serialul, dar au spus că norvegienii și restul lumii îl vor putea vedea, cel mai probabil la televizor în următorii patru-cinci ani.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *