Doi norvegieni s-au imbogatit peste noapte cu cate 60 de milioane de coroane

La extragerile săptămânale de la Loterie, doi norvegieni au avut norocul să câștige miercuri fiecare câte 59 de milioane de coroane. Până la această oră, cele două persoane care au nimerit variantele câștigătoare nu au contactat Loteria, pentru a-și ridica premiul.

Câștigătorii sunt un bărbat din Rogaland și o femeie din Finnmark. Mai exact, fiecare va fi mai bogat cu 58.688.775 de coroane.

În octombrie 2014, însă, o femeie din Kristiansund a câștigat 128 de milioane de coroane, tot în urma extragerilor de miercuri. Când au sunat-o cei de la Loto, reacția femeii a fost următoarea: „Terminați! Nu cred! Este complet incredibil! Aproape că nu știu ce să spun. Aproape mi-e frică să nu mă trezesc mâine și să descopăr că totul a fost un vis!”.

Premiul de 128 de milioane de coroane a fost al doilea cel mai mare premiu câștigat vreodată în Norvegia. Recordul unui câștig la Loto a fost de 216 milioane de coroane. În 2013, un bărbat din Troms a jucat un singur bilet la Loto și s-a dovedit a fi câștigător.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

2 Responses to Doi norvegieni s-au imbogatit peste noapte cu cate 60 de milioane de coroane

  1. Ionut bontea spune:

    Kristiansund nu kristiansand

  2. Adrian spune:

    Te-ai trezit tastand? Kristiansand si Kristiansund sunt 2 orase diferite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *