De la 1 ianuarie 2015, politistii norvegieni vor cronometra timpul de raspuns la urgente

Incepand de anul viitor, politistii din Norvegia vor cronometra in cat timp raspund la urgentele din tara. Anuntul a fost facut vineri, 28 noiembrie 2014.

Masuratorile se vor face in toate districtele din Norvegia.

`Cronometrarea timpului de raspuns la urgente va incepe de pe 1 ianuarie si va avea ca scop oferirea politistilor acces la baze de date care sa le arate timpul de raspuns la diferite urgente`, a declarat Kaare Songstad, seful Directoratului Politiei din Norvegia.

In luna decembrie vor fi anuntate perioadele-tinta de raspuns pentru fiecare district din Norvegia. Directoratul Politiei din Norvegia nu vrea sa promita sau sa garanteze un anumit timp de raspuns publicului, dar a subliniat faptul ca politistii fac intotdeauna tot ce le sta in putinta pentru a ajunge la fata locului in timp util.

`Cand politistii sunt solicitati repede, fac tot ce le sta in putinta pentru a ajunge la fata locului cat mai repede. Asa ca oferirea unei garantii in privinta timpului in care vor ajunge unde sunt solicitati este o sarcina aproape imposibil de realizat`, a mai spus Songstad.

Seful Directoratului Politiei din Norvegia a mai precizat faptul ca masurarea timpului de raspuns este strans legata de asteptarile publicului. `Este important ca suntem deschisi in privinta timpului de raspuns oferit de politisti`, a concluzionat Songstad.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

2 Responses to De la 1 ianuarie 2015, politistii norvegieni vor cronometra timpul de raspuns la urgente

  1. Eugen spune:

    Oare la noi cand se va implementa o astfel de masura ? “Transparenta politiei”, suna putin hilar, as vrea sa fiu uimita!!

  2. Eugen spune:

    Oare la noi cand se va implementa o astfel de masura ? “Transparenta politiei”, suna putin hilar, as vrea sa fiu uimit!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *