Curs de limba norvegiana organizat de Asociația românilor din Hordaland (Bergen)

Asociatia Romanilor din Hordaland va invita sa participati la cursul de norvegiana cu incepere din data de 21 octombrie. Cursurile se vor desfasura paralel pe 2 niveluri: nivel incepator (echivalentul nivel A la Folkeuniversitet) cu pedagog Gabriela Vilhelmsen si nivel avansati (echivalentul nivel B) cu senior researcher Rolf Beev.

Costul cursului este de 700 de koroane pentru persoanele care nu sunt membri ai asociației si 500 de koroane pentru membrii cotizanti. Locul de desfasurare va fi la Universitatea din Bergen – Cladirea HF (in spatele bisericii rosii).

Data limita de inscriere este 20 octombrie 2015. Se mai pot accepta cursanti si inainte de a 2-a sedinta (27 octombrie), costul cursului ramanand acelasi. Pretul include materialele de invatare.

Cursurile se vor desfasura pe o perioada de 8 saptamani, in fiecare miercuri de la ora 18.00 la 21.00. Cursul de nivel incepator se va axa pe pronuntie, invatare de cuvinte uzuale, explicarea regulilor gramaticale de baza, invatarea de expresii uzuale si formare de propozitii simple. Explicatiile se vor da in limba romana.

Cursul de nivel avansat este ultimul curs inainte de «Bergenstest». Se va folosi acelasi material de invatare ca cel de la Folkeuniversitet, dar și material conceput de profesorii cursului. Cursul de nivel avansat se bazeaza pe cursul organizat de Rolf Beev in toamna anului 2014. Explicatiile se dau in limba norvegiana sau engleza.

Pentru ambele cursuri, participantii vor primi teme scrise la sfarsitul fiecărei ședințe. La finalul cursului, participantii vor primi o diploma de participare cu descrierea nivelului si continutului, in concordanta cu scala nationala.

Puteți contacta Asociatia Românilor din Hordaland pe facebook (click) sau pe președintele acesteia, Cristina Giurgiucanu la telefon : 41447805 ori e-mail: [email protected].

Sursa: Cornel Siposan, Facebook

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *