Cum va fi vremea in Norvegia in acest weekend?

Vremea din acest week-end pare să fie bună aproape în toată țara, potrivit informațiilor furnizate de către meteorologi. Cu toate acestea, presiunea foarte scăzută din insule va aduce cu sine ploi scurte în vestul Norvegiei, iar deasupra mării va fi ceață atât sâmbătă, cât și duminică, în special în apropiere de Finnmark.

În partea de est a Norvegiei, vremea va fi în general bună pe parcursul zilei de sâmbătă. Vor exista și porțiuni în care vor fi excepții, bineînțeles. În vestul Norvegiei vor fi câteva averse și temperaturi în scădere, a declarat meteorologul Espen Biseth Granan.

meteo

 

Între timp, în România, temperaturile au scăzut în mod brusc. Spre deosebire de săptămâna trecută, când au fost și 40 de grade, în această săptămână, mercurul a scăzut în termometre cu circa 20 de grade, ajungându-se și la temperaturi de 14 grade. De asemenea, a plouat în mod abundent, iar în sudul județului Constanța s-a înregistrat cod portocaliu de ploi. Meteorologii susțin însă că vremea bună va reveni și că vor mai fi weekenduri pentru plajă. Începând de duminică, temperaturile vor crește din nou.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *