Cum sa-ti gasesti un sot norvegian: o poveste de viata adevarata!

Dacă te-ai gândit vreodată cum să pui mâna pe-un soț norvegian, ei bine, acum ai și instrucțiuni. O tânără de 26 a  realizat un videoclip de un minut pe care l-a numit ”How to get a Norwegian husband” („Cum să pui mâna pe-un soț norvegian”).

În scurtă vreme de la urcarea clipului pe Internet, acesta avea deja peste 10.000 de vizualizări și mii de distribuiri.

Claudia (26 de ani) l-a cunoscut pe soțul ei norvegian, Terje în America de Sud. El călătorea doar cu rucsacul în spate și s-a cazat la hostelul unde ea lucra. Claudia plănuia să se mute în Australia, însă în ultima ei zi în care lucra la hostel l-a cunoscut pe Terje. „Era mereu drăguț cu mine, mă ajuta cu multe lucruri, dar era doar un prieten. Într-o zi am decis să fiu eu bărbatul și să-l invit în oraș, dar înainte să apuc să spun ceva…mi-a zis că a cunoscut o fată într-un club și că a făcut cu ea lucruri de oameni mari”, a povestit Claudia.

husband_norway

Ulterior însă, cei doi s-au întâlnit în oraș și au început să fie împreună. Astăzi sunt căsătoriți și locuiesc în Norvegia.

Sunt căsătorită de opt luni și asta e aiurea”, a precizat Claudia râzînd. „Tineri din toată lumea, aveți grijă: căsătoria e un lucru serios, totuși”, a ținut să mai spună femeia.

Întrebată fiind de reporteri dacă avea prejudecăți legate de Norvegia înainte de a se muta aici, Claudia a răspuns foarte repede: „Mereu mi-am imaginat că norvegienii poartă pulovere largi, se joacă în zăpadă și mănâncă somon tot timpul. Apoi m-am mutat în Norvegia și mi-am dat seama că aveam dreptate”, a glumit Claudia.

Tânăra a mai povestit că la început considera că norvegienii sunt foarte reci. Însă în timp a realizat că de fapt oamenii din Norvegia sunt prietenoși și răspund întrebărilor ce le sunt adresate de imigranți.

norwegian_husband2Cât despre cum a apărut videoclipul „ Cum să pui mâna pe-un soț norvegian”, Claudia a povestit că nu-și amintește exact, dar că principalul motiv pentru care l-a făcut a fost că multe persoane se mută în Norvegia din diverse motive. „Oamenii vin aici pentru a munci, pentru a studia, pentru o viață mai bună sau se mută pur și simplu pentru că se îndrăgostesc de cineva din Norvegia. Imaginați-vă cât de greu este să numești acasă un loc despre care nu știi mai nimic. De aceea am decis să fac videoclipul”, a povestit Claudia.

Reporterii i-au cerut tinerei o sugestie pentru femeile care își caută soți norvegieni, iar Claudia nu a ezitat să răspundă: „Aceeași veche poveste: fiți voi! Dar dacă sunteți disperate…mergeți într-un bar. Norvegienii sunt extrem de prietenoși când beau. Dacă eram singură și nu era căsătorită cu cel mai sexi Viking în viață, probabil aș fi făcut asta. Dar știți, cred că bărbații în general, indiferent de unde sunt…adoră o femeie mai prietenoasă”, a concluzionat proaspăt căsătorita cu un norvegian.

 

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

3 Responses to Cum sa-ti gasesti un sot norvegian: o poveste de viata adevarata!

  1. Stefan Dan Michelsen spune:

    Am auzit ca e din ce in ce mai popular in Norvegia ca barbati norvegieni sa se duca in tari sarace ( Cuba , Bolivia , Brazilia , Thailanda , Filipine , etc ) sa-si ia neveste . Norvegiencele vor barbati norvegieni cu bani si sportivi . Ceilalti barbati norvegieni cu mai putini bani su nu prea sportivi se duc in tari sarace la un bar unde arata 500-2000 euro si sar pe el 5 femei si toate-i spun : ” I love you ” … care inseamna pe limba romana : Locuiesc intr-o tara saraca si te rog ia-ma la tine ca sotie in bogata Norvegie si voi face sex cu tine si nu voi comenta si nu-ti voi bate capul cu probeme ca nici nu stiu norvegiana si nici engleza prea bine , voi tace din gura ca o papusa gonflabila . In medie la aceste casatorii 8 din 10 divorteaza dupa 8 ani . 🙂

  2. minunatu spune:

    ca bine le zici Stefane! ca un om mare! 🙂 asta e adevarul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *