Condamnat de șapte ori și amendat de 13 ori: un norvegian a comis acum o faptă îngrozitoare!

Un bărbat din Norvegia riscă să ajungă la închisoare, pentru că a realizat o faptă absolut îngrozitoare. S-a tuns singur și și-a ras barba, iar apoi și-a lipit părul pe capul altui om, cu forța. Acuzatul spune că a făcut asta în încercarea de a-l ajuta pe cel care rămăsese aproape chel.

Potrivit procurorului Harald Bilberg, acuzatul, care are în jur de 40 de ani, spune că cel pe capul căruia a lipit părul a fost de acord cu tot ce s-a întâmplat chiar la el acasă.

Victima era cheală, iar acum acuzatul susține că a avut un acord cu celălalt bărbat”, a mai precizat Bilberg. „Trebuie să recunosc faptul că în întreaga mea carieră nu am mai întâlnit un astfel de caz”, mai spune procurorul.

Norvegianului i s-au mai adus și alte acuzații, printre care se numără tâlhărie și jafuri. Infracțiunile au fost săvârșite în Hordaland. „Aceste incidente s-au întâmplat într-o perioadă lungă de timp. Și considerăm că e important ca cei ce locuiesc acolo să se poată simți în siguranță”, a mai precizat procurorul.

Până acum, acuzatul a mai fost condamnat de șapte ori și a fost amendat de 13 ori.

În prezent, bărbatul care a realizat îngrozitoarea faptă se află în arestul Poliției. El a fost ridicat de autorități vineri, după ce a încălcat ordinul de restricție pe care îl obținuse victima pe capul căreia a lipit părul.

A consemnat Lidia Rusu 

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *