Comunicat RFN: Paula Seling si Ovi Jacobsen au adus magia Craciunului in sufletele românilor din Oslo

Asociația românilor din Norvegia (RFN – Rumensk Forening i Norge) ne-a transmis un comunicat de presă după ”Concertul de Crăciun” organizat săptămâna trecută la Oslo, pe care îl redăm în continuare:

”Joi, 10 decembrie 2015, la invitatia Asociatiei Romanilor din Norvegia, indragitii solisti Paula Seling si Ovi au daruit românilor din Norvegia, prezenti la Concertul de Craciun de la Oslo, clipe mirifice si emotionante, un cadou minunat, care i-au adus mai aproape de tara natala, de atmosfera plina de caldura a sarbatorilor crestine romanesti! Le mulțumim pentru spectacolul oferit!

Impresionata de primirea publicului si atmosfera minunata pe care acesta a creat-o in timpul concertului, Paula Seling a transmis românilor de pe aceste meleaguri că “ne-am simțit in Norvegia ca acasa si chiar vreau sa revenim aici, vă mulțumesc din tot sufletul pentru primirea pe care ne-ați oferit-o și vă dorim Sărbători fericite!

Pe scena Concertului de Craciun, in deschiderea spectacolului, a evoluat si a incantat publicul talentatul tenor Gabriel Birjovanu, de la Opera din Oslo. Îi mulțumim, de asemenea, pentru colaborare.

Suntem bucuroși și încântați că spectacolul ”Concert de Crăciun” a fost un real succes si a ridicat in picioare atat romanii, cat si norvegienii prezenti in sala, fascinati de prestatia artistilor. Dorim și sperăm ca pe viitor să continuăm această tradiție nu doar în Oslo, ci și în alte orașe ale Norvegiei unde există comunități mari de români.

Mulțumim tuturor celor prezenți la concert, precum și artistilor, prezentatoarei Simona Stoia, partenerului media Jurnal de Nord si sponsorilor Glade Hjul Transport AS si FolieXperten print&decor.  Cu toții, împreună, am reușit să facem din acest spectacol un succes!

Vă dorim, in numele Asociatiei  Romanilor din Norvegia, sarbatori fericite si un an nou cu impliniri!”

Comunicatul este semnat de Emanuel Sorin Cioacă si Stefan Dan Michelsen, reprezentanți ai Asociației românilor din Norvegia (Rumensk forening i Norge – RFN).

Câteva fotografii de la spectacol se pot vedea aici (click).

Imagini de la concert:

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *