Compania aeriana Norwegian ofera noi zboruri catre destinatii exotice

Compania aeriană Norwegian îşi continuă planul de extindere şi a introdus o nouă rută între Copenhaga şi Bangkok. Zborurile vor fi disponibile începând cu 30 octombrie, însă cei interesaţi îşi pot cumpăra biletele încă de astăzi.

Noua rută va fi disponibilă pentru pasageri de două ori pe săptămână. Norwegian are deja zboruri directe între Bangkok, Oslo şi Stockholm.

Pentru prea mult timp, piaţa acestor tipuri de zboruri a fost dominată de companii cu preţuri foarte mari şi cu o flexibilitate redusă. Noi credem că oricine ar trebui să-şi poată permite să zboare, a declarat Bjorn Kjos, CEO al Norwegian.

Pentru a vedea care sunt preţurile pentru o cursă cu plecare din Oslo către Bangkok, am realizat un experiment.

Am căutat cât costă un bilet pentru un adult către Bangkok, cu plecare pe 1 noiembrie şi retur pe 15 noiembrie. Astfel, în funcţie de clasa la care doriţi să călătoriţi, biletul costă între 2.599 (1.400 de lei) şi 4.999 de coroane (2.615 lei). Mai exact, pentru “low fare” (economic) veţi plăti 2.599 de coroane, iar pentru clasa “premium flex” veţi scoate din buzunar 4.999 de coroane.

În 2013, compania Norwegian a început un proiect de extindere a curselor lungi şi a devenit singura firmă de tip low-cost care oferă zboruri între Europa şi Norvegia. Pentru aceste zboruri, compania a achizionat 17 avioane de tip Dreamliner. Dintre acestea, şapte au fost deja introduse în trafic, urmând ca până la sfârşitul acestui an să primească şi celelalte 10 avioane.

Sursa: www.norwaytoday.info

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *