Cersetorii romani si-au ridicat in cap atat partidele de guvernamant, cat si opozitia norvegiana

Norvegienii s-au săturat de cerșetorii români. Principalele partide s-au pus de acord în privința unei legi privind interzicerea cerșetoriei pe străzile norvegiene, lege care ar putea fi pusă în aplicare chiar de anul viitor.

Marți după-amiază, coaliția format din principalele partide aflate la guvernare în Norvegia au obținut și sprijinul Partidului de Centru, aflat in opozitie.

Deocamdată, partidele care se opun legii sunt Partidul Creștin Democrat și Partidul Liberal Democrat, insa numarul de mandate pe care acestea le detin in Storting este prea mic pentru a impiedica adoptarea masurilor anti-cersetorie. Prin urmare, legea are sanse mari sa fie adoptata, spre dezamagirea crestin-democratilor.

Mi se pare remarcabil că Partidul de Centru asigură puterea de sprijinul său împotriva cerșetoriei”, a declarat ironic Kjell Ingolf Ropstad, din partea partidului Creștin Democrat.

În ultimii ani, cerșetorii români au devenit din ce în ce mai vizibili pe străzile din marile orașe ale Norvegiei. Acesta este motivul pentru care Partidul Progresist, împreună cu Partidul Conservator au cerut ca cerșetoria să devină ilegală.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Cersetorii romani si-au ridicat in cap atat partidele de guvernamant, cat si opozitia norvegiana

  1. gigi spune:

    Sint romin dar vreau simi doresc sa dispară cersetori nu doaar cerşesc fura celmai urît lucru pt norvegia sint mulţi care aduc oameni la cerşit din ro pt norvegia astea ar trebuii arestaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *