Cel mai penibil jaf din Norvegia a starnit pana si rasul pagubitei

Un hot neinspirat s-a facut de ras in toata Norvegia. Acesta a furat o mașină destul de scumpă, a mers cu ea până s-a terminat benzina și apoi i-a sunat chiar pe proprietari ca sa-i întrebe unde țin cardul pentru benzină.

Nevenindu-i sa creada, proprietara Anne Kristin Korsfur a acceptat sa se intalneasca cu hotul, care voia neaparat cardul pentru benzina. Femeia l-a ținut de vorbă până au venit polițiștii și l-au arestat.

Parea chiar un tip de treabă, dar a fost bine că a venit Poliția să-l ia”, a declarat Korsfur. „Dupa toate acestea, nu mă voi mai supăra niciodata pe iubitul meu atunci când uită să pună benzină”, a mai spus femeia.

Hoțul a petrecut o noapte în casa deținută de Anne Kristin Korsfur și Johnny Kenriksen, apoi a furat cheile mașinii, care se aflau în bucătărie, într-o cană goală de ceai.

Dimineața, când Anne Kristin Korsfur a ajuns acasă a observat un apel ratat pe telefon. Întrebându-se cine ar putea fi, a sunat înapoi.

Hoțul i-a răspuns și i-a spus că sunase pentru că a rămas fără benzină și voia să știe unde țineau proprietarii mașinii cardul pentru combustibil.

Când am ajuns la el, purta o vestă reflectorizantă și pusese triunghiul. A făcut totul ca la carte”, a mai precizat femeia.

Înainte să se apropie de hoț, Korsfur și-a sunat soțul, iar acesta a telefonat la Poliție. Mai apoi, a parcat lângă bărbatul neinspirat, s-a apropiat de el și s-a oferit să-l ajute, cu toate că hoțul nu avea nici cea mai vagă idée că persoana cu care stătea de vorbă era proprietarul mașinii furate.

Situația era atât de relaxată, încât nici nu mi-a fost frică. Era cât pe ce să izbucnesc în râs în timpul discuției cu el”, a conchis femeia.

Hoțul a fost acuzat de furt și conducere fără permis de conducere.

Sursa: www.thelocal.no

Sursa foto: Ragnhild Enoksen

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *