Ce conditii pune delegatia Comitetului International Olimpic ca sa vina la Olso: covor rosu, hotel de lux si medici de garda

Delegatia Comitetului Internațional Olimpic a avut cateva dorințe interesante pentru când va sosi în Norvegia, să verifice dacă această țară îndeplinește toate condițiile pentru a organiza Jocurile Olimpice din 2022.

Printre doleanțele comitetului se numără ca la sosire, pe aeroport, oficialii să fie primiți cu brațele deschise și covor roșu. Apoi, reprezentanții comitetului își doresc să fie cazați într-un etaj luxos de hotel și să aibă la dispozitie personal medical non-stop.

Cerințele Comitetului Internațional Olimpic au fost postate recent pe site-ul oficial, de primarul orașului Oslo, Libe Rieber-Mohn.

Au fost mulți care s-au întrebat care sunt cerințele pentru a organiza Jocurile Olimpice, așa că acum oricine le poate vedea”, a declarat Stian Berger, reprezentant al capitalei Norvegiei. „Scopul este ca nimic să nu mai fie secret”, a continuat el.

Oficialii din Oslo au făcut o cerere pentru a organiza Jocurile Olimpice chiar cu o zi înainte de termenul limită din noiembrie. Ei au promis că vor aloca pentru evenimentul din 2022 suma de 34 de miliarde de coroane.

Oslo a mai găzduit Jocurile Olimpice și 1952, iar acum se află printre favoritele pentru editia 2022.

Printre celelalte orașe care și-ar dori să organizeze Jocurile Olimpice se numără Stockholm, Beijing, Cracovia și Liov din Ucraina.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *