Sofia Vicoveanca vine la Oslo cu ”cântec si poezie” de Ziua Unirii

Sâmbătă, 23 ianuarie, Sofia Vicoveanca va susține un spectacol de cântec și poezie pentru românii din Norvegia. Locul desfasurarii este Rommen Scene, Karen Platousvei 31, Oslo (sala are o capacitate de 200 de locuri). Concertul va incepe la ora 17.00, iar pretul unui bilet este de 200 de koroane. Copiii si studentii au acces gratuit.

Am luat în braţe toată dulcea mea Bucovină şi o duc la OSLO, să mă mândresc cu ea, cu tradiţiile şi obiceiurile noastre strămoşeşti! Alături, voi avea poezii închinate lui Dumnezeu. Aşadar, pentru cei din NORVEGIA şi din ţările învecinate, Sâmbătă, 23 Ianuarie, la ora 17:00, vă aştept cu drag şi cu braţele deschise, la OSLO!” a scris Sofia Vicoveanca pe contul ei de facebook.

Spectacolul ”Cântec și poezie” este organizat de Asociaţia Concordia Oslo, în colaborare cu RNK (Rumensk Norsk Kulturforening) si Asociatia Romanilor din Norvegia RFN (Den Rumenske Foreningen i Norge). Partener media: Jurnal de Nord.

Biletele pot fi cumpărate pe internet (click) sau de la organizatorii spectacolului, ori prin transferarea banilor in contul bancar al asociatiei Concordia Oslo: 1503.45.06784, cu mentiunea “Concert Sofia Vicoveanca“. De asemenea, în limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpara și în ziua concertului, cu cash sau card bancar, de la sala de concerte.

Cu drag și încântare, îi aștept pe toți iubitorii de muzică populară și de poezie românească să ne bucurăm sâmbătă seara de un recital autentic venit de pe plaiuri bucovinene. Îmi doresc ca, după acest spectacol, Ziua Unirii, 24 ianuarie, să ne găsească și pe noi, românii din Norvegia, solidari unii cu alții și uniți în cuget și-n simțiri” a transmis Cezar Zavate, reprezentantul asociației Concordia Oslo.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări, cei interesați pot contacta direct Asociația Concordia Oslo la adresa de e-mail: [email protected] sau telefon 91750106. Pagina de facebook a evenimentului se poate accesa aici.

Cum se ajunge la locul organizării spectacolului – De la gara (Oslo S) la sala de spectacole Rommen Scene, se poate lua metroul nr. 5 in directia Vestli pana la statia Rommen. Dupa ce ati urcat scarile si ati iesit de la metrou, mergeti in dreapta aprox. 100m, pana ajungeti la sensul giratoriu. De acolo continuati drumul inainte si o sa vedeti o cladire mare in fata, la aprox. 300 m, cu numele de “Rommen Skole og Kulturrsenter”. Pentru cei care vor ajunge cu masina personala, există locuri de parcare gratuite in jurul cladirii unde sa va tine spectacolul.

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Sofia Vicoveanca vine la Oslo cu ”cântec si poezie” de Ziua Unirii

  1. Eugen spune:

    Avem niste artisti extraordinari, de-ar trece timpul mai greu peste ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *