Campanie: Norvegienii vor imbraca peste 25.000 de nevoiasi din Siria, cu ajutorul unui clip devenit viral pe internet

Campania caritabilă care a avut drept scop ajutorarea copiilor din Siria a fost un adevărat success.

Recent, norvegienii au filmat timp de două zile un copil îmbrăcat foarte subțire, stând singur într-o stație populară din Oslo. Majoritatea oamenilor care au trecut pe lângă el i-au oferit măcar un obiect de îmbrăcăminte.

SOS Children Villages Norway, asociația care a început campania a anunțat acum că s-au strâns 2,3 milioane de coroane, ceea ce înseamnă că din acești bani s-ar putea cumpăra 25.942 de jachete pentru copiii sirieni.

Filmulețul în care norvegienii ajutau copilul aproape dezbrăcat a devenit viral în mediul virtual în doar câteva zile, ajungând să aibă până la 13 milioane de vizualizări în doar cateva zile. (Îl puteți viziona aici.)

Este cu mult, mult peste ce ne așteptam noi să facem”, au declarat reprezentanții asociației care a desfășurat campania. Aceștia au mai spus că ultima dată când au întreprins o activitate similară au reușit să strângă 200.000 de coroane, adică de aproape unsprezece ori mai puțin față de cât au strâns acum.

Vă mulțumim foarte mult pentru donația generoasă. Nopțile de iarnă de aici, din Siria sunt foarte reci și crude, mai ales pentru copiii care și-au pierdut casele. Mulți dintre ei continuă să trăiască în adăposturi care nu au căldură, iar hainele îi ajută să se încălzează”, a declarat Rasha Muhrez, reprezentanta SOS Children Villages din Siria, atunci când a aflat rezultatele campaniei norvegiene.

Sursa: www.tnp.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *