Călătorie la bordul unui caiac prin fiordurile Norvegiei-GALERIE FOTO

Un fotograf norvegian dezvăluie frumuseţea Norvegiei de la bordul caiacul său. Tomasz Furmank se aventurează de trei ani în fiordurile şi lacurile din Norvegia pentru a reda frumuseţea şi echilibrul naturii, potrivit boredpanda.com.

Furmank spune că, prin proiectul său, vrea să îi motiveze pe oameni să se apuce de caiac şi să vizite locurile din fotografiile lui. Astfel, a surprins amurguri şi răsături în munţii Norvegiei, ape învolburate şi lacuri sticloase, totul din caiacul său, care devine un punct de reper în călătoria artistului.

“Multe dintre fotografiile mele sunt realizate când vremea este calmă şi apa sticloasă, liniştită. Reflexiile şi simetria din fotografii surprind echilibrul şi sentimentul de serenitate pe care îl am atunci când mă bucur de natură din caiac. Scopul meu este să îi fac pe oameni să simtă ca şi cum ar face parte din fotografie şi să îşi dorească să exploreze aceste locuri”, a spus Furmank.

Tomasz Furmank a explicat că a ales caiacul deoarece îi permite să ajungă în locuri în care nu se poate ajunge prin alte mijloace. De asemenea, fotograful recunoaşte că se simte mai conectat cu natura atunci când se află în caiacul său.

La bordul unui caiac prin fiordurile Norvegiei cu Tomasz Furmanek, vezi galeria foto.

 

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *