Bobonete si Celentano vin sâmbata la Oslo

Actorii din serialul-fenomen ”Las Fierbinți”, la care se uită în medie două milioane de români pe ediţie, Mihai Bobonete („Bobiţă”), Adrian Văncică („Celentano”) vor susține o reprezentație de stand-up comedy pentru românii din Norvegia. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 7 mai 2016, la clubul Ballroom, strada Nedre Vollgate 11,  începând cu ora 21.

Biletele se pot cumpăra online de aici (click) sau de la organizatorii evenimentului  Florin telefon 93989086 sau Stefan telefon 95084208. În măsura în care vor mai fi locuri disponibile, biletele se vor putea cumpara si direct de la club in seara spectacolului, cu plata cash. Prețul unui bilet este 299 de koroane.

Vârsta spectatorilor trebuie să fie minim 18 ani. Intrarea in sala incepe inainte de ora 20.00 pentru a evita aglomeratia, intrucat la ora 21.00 incepe reprezentația.

Accesul cu alcool sau alte băuturi, obiecte interzise, droguri etc nu este permis. Există cinci baruri in interior de unde se pot comanda bauturi racoritoare, alcoolice etc.
Garderoba este inclusa in pret.

Dupa terminarea spectacolului, persoanele cu vârsta peste 21 de ani pot ramane la Club in mod gratuit, unde se va desfășura o ”Seară românească”, daca au avut cumparate bilete pentru spectacol. Cei care nu au avut bilete la spectacol pot intra în club doar dupa ce achita suma de 150 de koroane.

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *