Biserica Romano-Catolica din Norvegia a comis ilegalitati pentru a primi mai multi bani de la Guvern

Biserica Romano-Catolică din Norvegia a recunoscut faptul că a înregistrat mii de străini în mod ilegal în această țară, cu scopul de a obține mai multe fonduri de la Guvern.

Aproximativ 66.000 de străini au fost înregistrați în mod ilegal în cadrul Bisericii Romano-Catolice din Norvegia, ceea ce înseamnă că în prezent această Biserică are peste 120.000 de enoriași. Mulți oameni ar putea fi membri ai Bisericii fără să știe despre acest lucru.

În cadrul întâlnirilor noastre am descris cum practica de recrutare a noilor membri. Ea a durat câțiva ani și a rezultat în urma mutării multor străini în Norvegia. Străini catolici, deci membri ai Bisericii Catolice. Așadar, unii dintre ei au fost înscriși fără a fi de acord”, a declarat episcopul Bernt Eidsvig.

Episcopul a mai precizat că mii de oameni ar putea fi înregistrați în mod greșit ca fiind membri ai Bisericii Catolice în Norvegia. „Vorbim despre cel puțin o mie de oameni, poate chiar și mai mulți”, a concluzionat episcopul.

Dacă Biserica Romano-Catolică din Norvegia are un număr mare de membri, asta înseamnă că anul viitor va primi 130 de milioane de coroane (20 de milioane de dolari) din partea Guvernului.

Sursa: www.thelocal.no

Adauga un comentariu folosind contul de Facebook:

One Response to Biserica Romano-Catolica din Norvegia a comis ilegalitati pentru a primi mai multi bani de la Guvern

  1. Poetul spune:

    Pai si ai nostri fac asa . BOR-ul fura bani de unde apuca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *